Hopp til hovedinnhold

Eiendom

Norstar Eiendom ble etablert i 1997. Nåværende eiere eide på det tidspunkt de to oljeservicebedriftene Industrikonsult og PSI. Disse selskapene har senere skiftet navn til IK og TDW Offshore Services. Første bygg ble ført opp tilpasset disse to bedriftene.

Norstar Eiendom er lokalt eid. Selskapet utvikler eiendomsprosjekter i nært samarbeid med leietaker. Eiendommene leies ut eller selges. Vår virksomhet er sentrert rundt Forus området og i Stavanger regionen. Vi har spesialisert oss på kombinasjonsbygg inneholdende lager-, verksted og kontor. Vi legger vekt på at våre bygg skal være fleksible for å møte leietakers endringer i behov, samt på en god måte kunne takle bytte av leietaker der det skulle bli nødvendig. Ved å fokusere på en type eiendommer har vi nådd kritisk masse, noe som gjør at vi som oftest kan tilfredsstille eksisterende og nye leietakeres ønsker.

Norstar Eiendom legger vekt på at eiendommene holder høy kvalitet. Dette ivaretas med betydelig innomhus kompetanse og gode samarbeidspartnere. Eiendommene skal ha attraktiv lokasjon, og de skal presentere leietaker på en fin måte. Vi forvalter våre egne eiendommer.

Kontaktperson

Kenneth Jekteberg

Daglig leder +47 916 09 074 kenneth@norveien.no

Eiendommer

Fabrikkveien 21

Fabrikkveien 19B

Fabrikkveien 19A

Fabrikkveien 17B

Fabrikkveien 17A

Fabrikkveien 15

Vis alle eiendommer